🚀 Actie 26 februari 2021 : Gratis verzending en 10% korting met code: slaap10

Slaapmaskers kopen

Comfort. Deluxe. Fluffy.

Comfort

Slaapmasker

5/5

Gemaakt van katoen stof

Verkrijgbaar in 16 kleuren

Deluxe

Slaapmasker

5/5

Gemaakt van zijde stof

blank

Verkrijgbaar in 5 kleuren

Fluffy

Slaapmasker

5/5

Gemaakt van zijde stof

blank

Verkrijgbaar in 6 kleuren

Slaapmaskers kopen

Onze hersenen kunnen goed de link leggen met duisternis en slaap. Hoe donkerder het is hoe dieper je in slaap kunt komen. Word je vaker ’s nachts wakker? Dan zou het goed kunnen dat het niet donker genoeg is in jouw slaapkamer. Met een slaapmasker word je minder vaak wakker van lichtstralen. Koop je een slaapmasker? Dan zal je merken dat je langer en dieper kan slapen. 

Waarom een slaapmasker bestellen?

Waarom is een goede nachtrust nou zo belangrijk? Jouw lichaam herstelt zichzelf als je slaapt. Als je bijvoorbeeld ziek bent of spierpijn hebt, is slaap het beste medicijn. Met een slaapmasker haal je het meeste uit jouw nachtrust en ervaar je geen negatieve neveneffecten.

Slaapmaskers voor onregelmatige diensten

Een slaapmasker kan erg handig zijn voor mensen die onregelmatige diensten werken. Of je nu verpleegster, bakker, fabrieksarbeider of taxichauffeur bent: werken in onregelmatige diensten kan jouw biologische klok ernstig verstoren. Mocht je overdag niet in slaap kunnen vallen, dan is het slaapmasker zeer geschikt om meer slaaphormonen aan te maken. Als je ook oordopjes gebruikt om omgevingsgeluid te verminderen, krijg je ongetwijfeld een betere slaapkwaliteit!

Een zijden slaapmasker voor een betere nachtrust

Het dragen van een slaapmasker is niet alleen goed voor je slaap, maar ook goed voor je huid. Een slaapmasker kan huidveroudering in het gezicht voorkomen. Met name onze zijden slaapmaskers hebben een positieve werking op je huid. Het voelt erg zacht aan en helpt bij het reguleren van de lichaamstemperatuur en het vocht in het gezicht. Hierdoor voelt het masker warm aan in de winter en koel in de zomer. Een zijden slaapmasker bevat ook natuurlijke eiwitten, waaronder het eiwit “sericine”, dat het risico op allergische reacties kan verminderen.

Comfortabel slaapmasker voor een goede nachtrust

Wanneer je slaapt met een slaapmasker op, wordt de productie van melatonine in het lichaam gestimuleerd. ’s Nachts wordt in de pijnappelklier een slaaphormoon aangemaakt, dat erg belangrijk is voor jouw slaapritme. Dit hormoon, melatonine, zorgt er ook voor dat je ontspannen in slaap kunt vallen.eel mensen die moeite hebben met slapen, gebruiken slaappillen of alcohol om in slaap te komen. Dit is niet goed voor het lichaam! Gelukkig zijn er allerlei manieren om ‘s nachts beter in slaap te komen en beter door te slapen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat jouw telefoon niet in de buurt ligt. Het is bewezen dat dit een positief effect heeft op jouw nachtrust. Lezen voor het slapen gaan heeft ook een positief effect op de nachtrust. Het heeft een ontspannend effect en zorgt voor stres vermindering. Hierdoor kom je in een diepere en kwalitatievere slaap terecht.

Nog even dit..

Lekker slapen. Hoort erbij.

Waarom een slaapmasker?

De voordelen.

Dieper en langer slapen

Verbeterd de aanmaak van melatonine (slaaphormoon)

Verminderd hoofdpijn, migraine en slaaptekort

Boost de slaapkwaliteit

Beter uitgerust wakker worden

Waarom Slaapmaskers.nl?

Niet alles is vanzelfsprekend, bij ons wél.

Gratis verzending door heel Europa

24/7 Klantenservice

Track & Trace voor iedere bestelling

Hoge kwaliteit producten

De expert in álles voor een goede nachtrust

🌕

Verbeterd slaaphormoon

🌕

Dieper / langer slapen

🌕

Gratis verzending

🌕

24/7 Klantenservice