๐Ÿš€ Actie 23 oktober 2021 : Gratis verzending en 10% korting met code: slaap10

Slaapmaskers kopen

Comfort. Deluxe. Fluffy.

Comfort

Slaapmasker

5/5

Gemaakt van katoen stof

Verkrijgbaar in 16 kleuren

Deluxe

Slaapmasker

5/5

Gemaakt van zijde stof

blank

Verkrijgbaar in 5 kleuren

Fluffy

Slaapmasker

5/5

Gemaakt van zijde stof

blank

Verkrijgbaar in 6 kleuren

Slaapmaskers kopen

Onze hersenen kunnen goed de link leggen met duisternis en slaap. Hoe donkerder het is hoe dieper je in slaap kunt komen. Wordt u vaker โ€™s nachts wakker? Dan zou het goed kunnen dat het niet donker genoeg is in uw slaapkamer. Met een slaapmasker wordt u minder vaak wakker van lichtstralen. Met de aankoop van onze slaapmaskers zult u merken dat u langer en dieper kunt doorslapen.

Waarom een slaapmasker bestellen?

Tijdens uw slaap herstelt het lichaam. Wanneer u een beetje ziek bent of last heeft van spierpijn is slaap het beste medicijn. Met een slaapmasker haalt u het meeste uit uw nachtrust en zult u merken dat u langer en dieper kunt slapen. Bovendien heeft het gebruik van dit masker geen negatieve neveneffecten.

Slaapmaskers voor onregelmatige diensten

Als u onregelmatige diensten werkt zal u merken dat u thuiskomt op momenten waar de zon nog volop schijnt. Onder andere een verpleeg(st)er, bakker en een fabrieksarbeider merkt al snel dat dit kan zorgen voor problemen met in slaap komen. Daarnaast kan het werken van onregelmatige diensten uw biologische klok ernstig verstoren. Met een slaapmasker hoeft u niet meer bang te zijn dat u overdag niet in slaap kunt komen. Bovendien, zorgt het masker ervoor dat u meer slaaphormonen kan aanmaken.

Een zijden slaapmasker voor een betere nachtrust

Het dragen van een slaapmasker is niet alleen goed voor je slaap, maar ook goed voor je huid. Een slaapmasker kan huidveroudering in het gezicht voorkomen. Met name onze zijden slaapmaskers hebben een positieve werking op je huid. Het voelt erg zacht aan en helpt bij het reguleren van de lichaamstemperatuur en het vocht in het gezicht. Hierdoor voelt het masker warm aan in de winter en koel in de zomer. Een zijden slaapmasker bevat ook natuurlijke eiwitten, waaronder het eiwit โ€œsericineโ€, dat het risico op allergische reacties kan verminderen.

Comfortabel slaapmasker voor een goede nachtrust

Wanneer u slaapt met een slaapmasker op, wordt de productie van melatonine in het menselijk lichaam gestimuleerd. Gedurende de nacht wordt in de pijnappelklier een slaaphormoon aangemaakt, dat erg belangrijk is voor uw slaapritme. Dit hormoon, melatonine, zorgt er ook voor dat u ontspannen in slaap kunt vallen. Veel mensen die moeite hebben met slapen, gebruiken slaappillen of alcohol om in slaap te komen. Dit is niet goed voor het lichaam! Gelukkig zijn er allerlei manieren om โ€˜s nachts beter in slaap te komen en beter door te slapen. Ons comfortabel slaapmasker zal ervoor zorgen dat u weer comfortabel en lang kan slapen zonder verstoord te worden. Het masker is nauwelijks voelbaar en daardoor zal u er geen tot nauwelijks last van hebben tijdens uw slaap.

Nog even dit..

Lekker slapen. Hoort erbij.

Waarom een slaapmasker?

De voordelen.

Dieper en langer slapen

Verbeterd de aanmaak van melatonine (slaaphormoon)

Verminderd hoofdpijn, migraine en slaaptekort

Boost de slaapkwaliteit

Beter uitgerust wakker worden

Waarom Slaapmaskers.nl?

Niet alles is vanzelfsprekend, bij ons wรฉl.

Gratis verzending door heel Europa

24/7 Klantenservice

Track & Trace voor iedere bestelling

Hoge kwaliteit producten

De expert in รกlles voor een goede nachtrust

๐ŸŒ•

Verbeterd slaaphormoon

๐ŸŒ•

Dieper / langer slapen

๐ŸŒ•

Gratis verzending

๐ŸŒ•

24/7 Klantenservice